luni, 3 august 2009

Urban shit [3]

Revin..

Cocalarul de Terasa

Specie des intalnita in zona fierbinte a cafenelelor de fite , cocalarul de terasa este intodeauna imbracat in alb sau roz , tricoul multat lasand sa se vada burta , semn al bogatiei in aceasta specie.
Poate fi gasit la cafenea inca de la rasaritul soarelui , socializarea cu indivizi din aceeasi specie fiind principala lui ocupatie.
Telefonul mobil , portofelul tigarile si cheile de la masina lui SUV sunt nelipsite de pe masa.Din 10 in 10 minute telefonul suna pe ritm de manele , intotdeauna vorbind zgomotos marcand teritoriul superioritatii din zona in care se afla.

Pitzipoanca de solar

Se recunoaste dupa culoarea cafenie si uniforma a pielii , pitzipoanca avand intotdeauna grija sa`si expuna ``superba`` culoare.
Desi este gretos de inchisa la culoare , intotdeauna este gasita la piscina sau solar.
Poarta in orice situatie pantaloni/fusta foarte scurta , si bluza cu decolteu.
Machiajul este nelipsit , la fel ca ochelarii tip musca care`i acopera fata.
In timpul verii , poate fi gasita doar la piscina in timpul zilei , iar noaptea in cafenele de fite sau in parc , plimbanduse cu semenele ei , la fel de ``frumos`` bronzate.

Retardul de messenger

Specie greu de depistat fara ajutorul internetului , retardul de messenger este 24/7 online.
Pe internet insa , este surprinzator de usor de depistat , dupa mass`urile fregvente , statusul copiat de pe gugal si avatarul care`l prezinta in toata splendoarea , bineinteles in casa cu ochelarii pe nas.
In lumea lui hi5`istica , este omniprezent pe toate hi5`urile fetelor din oras , in fiecare zi are o poza noua pe hi5 , avand mare grija ca toti sa afle acest lucru.
Universul lui este unul virtual , petrecand mai mult timp pe inernet mai mult chiar decat un angajat Yahoo!
Rareori iese din casa , in putinele cazuri in care poate fi depistat , face poze langa masini sau sta in fata blocului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu