sâmbătă, 1 august 2009

Urban shit [2]

Revin cu partea a 2`a..

Aroganta de magazin-
Se gaseste la unul din cinci magazine..se recunoaste dupa aroganta combinata cu indolenta cu care isi priveste ``clientii`` , mesteca in permanenta guma , iar in cazuri foarte rare nu vorbeste la telefon.
In caz ca ati intrat in magazin in timp ce ea vorbeste la telefon , fiti siguri ca nu veti fi bagati in seama decat daca ii dati cu ceva in cap..
De obicei aroganta de magazin lucreaza la singurul magazin deschis la ora la care tu ai nevoie de ceva urgent.
Nu are niciodata rest , asa ca , dupa ce parasesti magazinul vei avea intotdeauna bombonele , gume sau caramele.
In caz ca este deranjata in timp ce vorbeste la telefon , aceasta specie urbana reactioneaza agresiv verbal , iar sansele sa scapi fara a fi tutuit sunt echivalente cu sansele premierului Romaniei sa ajunga la un inelul unui cos de baschet din saritura..


Fata de bani gata

Se recunoaste usor in fauna urbana , datorita cantitatii excesive de bijuterii si machiaj , dupa hainele glamour , accesorizate strident.
Caracteristica principala a acestei specii este laudarosenia , ea aproape cersind sa ii fie remarcat noul tricou D&G sau lantul gretos de lung si gros ce`i atarna la grumaz. Daca cineva din anturajul ei este in centrul atentiei , aceasta specie este in stare sa tipe pana va fi ea centru de interes..
In pas cu moda , vizitatoare saptamanala a saloanelor de infrumusetare si a coafoarelor , fata de bani gata ii considera pe cei din jurul ei sarantoci sau tarani in caz ca acestia ii aduc o remarca care nu o avantajeaza.

MC`ul de apartament

Specie extrem de nociva , se raspandeste cu viteza gripei porcine.
Se recunoaste dupa cele 2 tricouri largi luate din bazar , dupa skati/adidasii cu sireturi late ,blugii/pantalonii bine inteles largi si sapca cu cosorob lat.
MC`ul de apartament ii priveste pe cei din jur ca niste cocalari , asculta in general 50 Cent sau BUG Mafia , ei sunt devoratori de melodii cu injuraturi.
Speciile cu adevarat nocive sunt cele creatoare de melodii , versurile lor infecte reflectand exact coeficientul lor de inteligenta subunitar.
Specia MC`ului de apartament are ca inamic natural piesa Undeva in Balcani , sa`l injuri pe Puya pe link`ul piesei de pe iutub fiind o adevarata dovada de cultura muzicala , nestiind insa ca Puya face cat ei toti la un loc inmultit cu 10..

peseu-App.de ultima specie..nu sunt fan Puya!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu